I år må du planlegge ekstra godt

Formiddagstur med turgruppa
Formiddagstur med turgruppa Foto: Arnfrid Bergheim

Folk lengter etter fjellet og vi lengter etter å ta deg imot! Frå 1. mai åpner DNT-hyttene gradvis opp nasjonalt og enkelte turar gjennomførast. Men den ekstraordinære situasjonen krev at alle gjester bestiller på førehand og følgjer smittevernreglane.

Etter seks veker med stopp i aktivitet og stengte hytter, vender DNT no sakte tilbake til ein ny kvardag. DNT har utarbeida ein instruks for smittevern både på hyttene og på fellesturar. Les meir om kva for reglar som gjeld og kva de må tenkje på her:

Foto: Marie Brøvig Andersen
Foto: Tine Holvik

Ditt medlemskap betyr mykje

Eit medlemskap i DNT har aldri vært meir verdt. Det går med på å sikre at hytte og rutetilbudet fortsatt er der når vi har kommet oss gjennom desse utfordrande tidene.​​​​​​​ DNT har 550 hytter og over 22 000 km med merka sti over hele landet, og det er mange mogelegheiter for ein spennande og opplevelsesrik sommar i Norge.

Skrevet av Karen Nilsen 12. mai 2020