Torsdagsturar

Fellestur

Dato
4. mars kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Seniorer
Arrangører
Flora Turlag, Torsdagsturar
Turområde
Fjordane (se kart)
Dette arrangementet er over!

Torsdag er turdagen for deg som har fri på dagtid. Har du fri midt på dagen - kom og bli med på formiddagstur. Alle som kan gå tur i terreng i 3-4 timer kan være med.  Torsdagsturane fylgjer skuleruta og tuleiarane har raude vestar

Tidspunkt: Kl 10 00

Trasé:  Blir bestemt same dag.  Turens mål er matpause kl 12 00

Turleiarar: Trygve Nybø  481 19 577            Astrid Breiland Eliassen  415 49 299
                 
 Arnfrid Bergheim  481 23 163      Hilde Bjerck Reksten  911 88 987

Oppmøte: Parkeringsplassen ved Rema 1000 på Evja

Varighet: 10 00 til 14 00

Gradering: Blå - Middels

Påmelding: Send sms til ein av turleiarane gjerne kvelden før med navnet ditt og mobilnummer.  Dette er på grunn av krav til sporbarhet ved eit eventuelt smitteutbrudd.

Husk: Du treng gode tursko og kledd etter forholda.

Ta med: Ta med ein sekk med ekstra klær, været kan skifte og niste for matpausa.

Det er ikkje tillatt å ha med hundar på torsdagsturar

Ønsker du å bli med oss på formiddagstur, men synes det er upraktisk å møte opp i Florø dersom du bur i Eikefjord, Norddalsfjord, Naustdal eller andre stadar - ring eller send melding til ein av oss fire kontaktpersonar seinast kvelden før for avtale om møtestad til dagens turmål. 

Turlaget vil oppmode alle som er passasjer i privatbil på turane om å betale for transport: kr. 30 under 20 km og kr. 40 over 20 km, til sjåføren for drivstoff.

Vilkår:

 I en tidsavgrenset periode er det kun anledning til deltagelse på turar/aktivitetar for personer bosatt i samme kommune som foreningen / turlaget hører hjemme i.  

For at denne turen skal være trygg for deg og våre turlederne har vi praktiske tilretteleggingstiltak. Vi må begrense antall deltakarar og krev påmelding for å kunne  delta. Vi føl DNT sin smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet -  DNTs smittevernplan for aktivitet  .   Alle deltakarane har sjøl ansvar for å halde god nok avstand til andre turdeltakarar. Er du ikkje i form eller har forkjølelsessymptomer kan du ikkje delta, gi oss beskjed slik at de på ventelisten kan få tilbud om plass. Takk for hjelpen.

Generelle vilkår for deltaking på turar i DNT

Har du turtips - ta kontakt med ein av oss.

Velkommen på torsdagstur

Torsdagsturar

Torsdag er turdagen for deg som har fri på dagtid. Har du fri midt på dagen - kom og bli med på formiddagstur. Alle som kan gå tur i terreng i 3-4 timer ...

Kontaktinformasjon:

  • Trygve Nybø Astrid Breiland Eliassen
  • Tlf. 481 19 577             415 49 299