26. juni kl. 18:00
Fellestur, Fottur, Helgeturar

Turledere har røde turledervester

Oppmøte ved EuroSpar på Krokane kl. 18.00 for felles køyring innover til Eikefjord.

Informasjonskriv 2019

Kl. 18.30 er det avgang frå rasteplassen / parkeringsplassen ved RV 5 ovanfor Eikefjord.

Vi har felles drikke/foto pausar ved Eikefjordstøylen, Hovlandsstølane, Nipevatnet, Skreene, Flatenipa, Litlenipa/Kvitefjell, Strandanipa, Hovlandsstølane. Matpause ved Skreene og Strandanipa. Vi ønsker å gå samla og ber om at eigne trasear ikkje blir tatt. Turleiarane har raude vestar med raud T.

Atterhald om været og det kan bli endring av rutetrase undervegs.

Påmelding til:
Astrid Breiland Eliassen 415 49 299
Arnfrid Bergheim 481 23 163

Turlaget vil oppmode alle som er passasjer i privatbil på turane om å betale for transport: kr. 30 under 20 km og kr. 40 over 20 km, til sjåføren for drivstoff.

Generelle vilkår for turdeltakelse i DNT

Gratis for medlemmar av Flora Turlag / DNT og kr. 100 for ikkje medlemmar.
Vipps nummer: 554905

Velkommen på Nipenatt

Nipenatt

Nipenatt Denne kvelden håper vi på å få sjå solnedgang ca kl 22.00 frå ei av nipene. Det er fullmåne denne natta. Turledere har røde turledervester Oppmøte ved EuroSpar på Krokane kl. ...