Dugnad på Gjegnabu og Blåbrebu

Blåbrebu, frå Turlaget sin 40 års feiring 9.juli 2016
Blåbrebu, frå Turlaget sin 40 års feiring 9.juli 2016 Foto: Arnfrid Bergheim

Flora Turlag skal ha omfattende vedlikeholdsarbeid på hyttene Blåbrebu og Gjegnabu i sommer. Vi starter allerede kommende helg, og dette gjør at Gjegnabu blir nokså utilgjengelig i perioder.

Allerede kommende helg skal store mengder med materialer fraktes opp til Grøndalen for derifra å bli flydd med helikopter på mandag 24.06 dersom ting går etter planen.

Helga deretter (28.6 til 30.06) skal deler av en vegg rives og ei ny dør skal settes inn på Gjengnabu.
Det betyr at Gjengnabu hytta nok ikke er så gjestmild som normalt i denne perioden, så om ikke du er en del av dugnadsgjengen vil vi anbefale å besøke Gjengnabu i en annen periode.

Vi håper på forståelse for dette.

Vil du være med å bidra?

Vi har fortsatt bruk for dugnadshender så om du kan tenke deg å stille opp på hytte dugnad kan du kontakte en av oss. Her er både rengjøringsjobber, maling og beising og mye annet som skal gjøres, i løpet av sommeren.

Stig Solheim (Blåbrebu) tlf 99 09 51 14

Dag Eliassen ( Gjengnabu) tlf 97 73 82 73

Anders Myklebust tlf 91 61 64 51.

Ha en fin sommer på tur!

Skrevet av Karen Nilsen 16. juni 2019