Kom Deg Ut dag, DNT 150 år - Instedalen

Voksne, Barn, Ungdom
Arrangement, Kom-Deg-Ut-Dagen, Jubileum2018
Flora Turlag, Barnas Turlag Flora

KOM DEG UT - skidag med skileik og anna moro i snø i Instedalen i Naustdal.

Oppmøte tid og sted: kl. 11.00 ved Skianlegget i Instedalen i Naustdal.

Barnas Turlag Flora og Naustdal inviterer saman med Frivilligsentralane til vinteraktivitetar og moro denne dagen frå kl. 12:00 og utover.

Vi markerer den nasjonale ”Kom deg ut” dagen til Den Norske Turistforening med familiedag. I trivelige omgivelser vil barn i alle aldre få mulighet til å bli med på ulike aktiviteter både med og uten ski på beina. Bli med oss å feire DNT sin store utebursdag, 150 år!

Vi legg til rette for skileik med kulekjøring, orgeltramp, hopp og anna moro.
Det blir Tur-Tipp med flotte premiar.

Flora frivilligsentral setter opp gratis buss
Ta kontakt med Siri L Stavang, frivilligkoordinator / 458 77 783 /siri.stavang@flora.kommune.no.
Oppmøte kl. 0900 på Florø Rutebilstasjon (ev. møt på Eurospar Krokane kl. 0915). Bussturen tar ca. 1t15 min. Retur frå Instedalen ca. kl. 14.30.
Bussen tar 44 personar og ved stor pågang blir det loddtrekning om plassene.
PÅMELDING (innan onsdag 17.januar)

HUGS Å TA MED:
Mat og varm drikke. Det blir tent opp bål så dere kan grille mat på bål.
Ski og/eller akebrett, sitteunderlag, varme klede, vottar, lue og varme sko.

Vi byr på ein smak av betasuppe, pølse, nystekte lappar og bålkaffi frå bålpanna, ta gjerne med eigen grillmat.

Ingen deltakaravgift , alle er velkomne til å delta !

Vi må ta eit lite atterhald om veret - følg med på heimesida: flora.dnt.no og her på Facebook framover mot helga.

For spørsmål ta gjerne kontakt med
Sissel Strømmen 90 18 00 67.

Instedalen: Det tek omlag 1 time å kjøre frå Florø til Instedalen
Følg Rv 5 mot Førde-
Ta av til venstre rett etter de kjem ut av Naustdal tunnelen. Skilta til Nyheim
Følg hovedvegen til du kjem til eit y-kryss. Ta av til høgre mot Nes
Kjør ett stykke. Ta av til høgre over brua.
Følg vegen i omlag 11 km til du kjem til skilt mot Instedalen. Ta av til høgre.

Selve anlegget ligger rett ved parkeringsplassen. Det er flott tilrettelagt med en kort barnevennlig skiløype og en lang med litt mer utfordringer. Der er kuleløyper, hoppbakker og akebakker. I grillhytten tennes det i gruen slik at man kan grille. Det er toalett.

Har du ikkje ski eller nødvendig utstyr sjølv? Kva med å prøve Flora kommunen sitt nye tilbod om utlån av ski- og skiutstyr (kr. 200 i depositum). Klipp frå kommunen si heimeside: "Ski- og skiutstyr: Florahallen har utlån av ski- og skiutstyr, samt snowbord. Lån av utstyr skjer i opningstida, og må avtalast på vakttelefon 95 11 73 18." Sjå meir om tilbodet på kommunen si heimeside: https://www.flora.kommune.no/utstyrssentralen-utlaan-av-ski-og-skiutstyr.5959888-186281.html

Vi minner om at på alle barnas turlag turer har foreldre/omsorgspersoner ansvaret for sine egne barn.

Deltaking på alle turlagets turar skjer på eige ansvar.

Velkommen på tur!

Kom Deg Ut dag, DNT 150 år - Instedalen

KOM DEG UT - skidag med skileik og anna moro i snø i Instedalen i Naustdal. Oppmøte tid og sted: kl. 11.00 ved Skianlegget i Instedalen i Naustdal.  Barnas Turlag ...

• Sissel Strømmen