Kinn

11. mai kl. 15:45
Voksne, Ungdom, Seniorer
Fellestur, Fottur, Onsdagstur
Dette arrangementet har allerede startet!

Tysdag går vi tur på Kinn. Vi går rundt øya på sørsida og oppi Høyskaret, 100 moh. Dei som vil kan derifrå gå på Søre Stauren. Så går vi ned på flata, tek til venstre og opp i Kinnaklova. Vi går ned på andre sida og rundt på nordsida og innatt til Kinnakyrkja. Omvisning i skulehuset, DNT hytta vår. Dersom turfølget heller vil gå på Kinnafjellet, enn igjennom klova, kan vi gjere det, eller dele oss i to grupper. Kom gjerne med turynskje ved påmelding; Søre Stauren 196 moh, Kinnaklova 150 moh og Kinnafjellet 315 moh.

På ut.no finn du turbeskrivingar

Kinnafjellet          Søre Stauren         Kinnaklova

Start frå kaia på KInn kl 16 35  Oppmøte på startplass på grunn av smitteverninstruks og transport

Turdeltakerne ordner sjøl med transport til Kinn.   Båten går Florø kl 16 00 og retur frå Kinn  kl 20 35 i Florø ca kl 21 45

Påmelding til turleiar Signe Nordvik -  415 30 520 innan måndag kl 22 00 og 20 turdeltakere

Påmelding: Send sms til ein av turleiarane gjerne kvelden før med navnet ditt og mobilnummer.  Dette er på grunn av krav til sporbarhet ved eit eventuelt smitteutbrudd.

Turleiarar har raude turleiarvestar

Turavgift:  Gratis for medlemmer   Ikkje medlemmer kr 100  Betal med Vipps til  554905 - Flora Turlag

På Kinn finn du turtrimpost - Turlagshytta og sjekkUT poster og Trimpoeng poster

Turavgift:  Gratis for medlemmer   Ikkje medlemmer kr 100

Ta med tursekk med litt mat og ekstra drikke

Det er ikkje tillatt å ha med hund på fellesturen

For at denne turen skal være trygg for deg og våre turledere har vi praktiske tilretteleggingstiltak. Vi må begrense antall deltakarar og krev påmelding for å kunne  delta. Vi føl DNT sin smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet -  DNTs smittevernplan for 29 04 21.   Alle deltakarane har sjøl ansvar for å halde god nok avstand til andre turdeltakarar. Er du ikkje i form, har forkjølelsessymptomer eller er i karantene kan du ikkje delta. Gi oss beskjed slik at dei på venteliste kan få tilbud om plass. Takk for hjelpen.

Vilkår Generelle vilkår for turdeltakelse i DNT

Velkommen på tur