Flytta til 16 juni Plassen/Frishatten

13. april kl. 18:00
Fellestur, Fottur, Onsdagstur

Flytta til 16 juni  Plassen/Frishatten

Beskrivelse av turen som ligg på ut.no

Krevjande tur

Påmelding: Send sms til ein av turleiarane gjerne kvelden før med navnet ditt og mobilnummer.  Dette er på grunn av krav til sporbarhet ved eit eventuelt smitteutbrudd.

Turleiar: Toralf Otnes 958 75 035 - innan mandag 12 04 kl 22 00

Turledere har røde turledervester

Plassen er Turtrimpost 2021

Oppmøte Solheim Skule i Norddalsfjord kl 18 00

Pris: Gratis for medlemmer   Kr 100 for ikkje medlemmer

Om du er passasjer i privatbil på turane betaler du for transport: kr. 30 under 20 km og kr. 40 over 20 km, til sjåføren for drivstoff

Ta med: Ekstra klær i sekken.  Mat og drikke

Det er ikkje tillatt å ha med hund på fellesturen

For at denne turen skal være trygg for deg og våre turlederne har vi praktiske tilretteleggingstiltak. Vi må begrense antall deltakarar og krev påmelding for å kunne  delta. Vi føl DNT sin smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet -  DNT sin smittevernplan for aktivitet 10 03 21   Alle deltakarane har sjølv ansvar for å halde god nok avstand til andre turdeltakarar. Er du ikkje i form, har forkjølelsessymptomer eller er i karantene kan du ikkje delta. Gi oss beskjed slik at dei på venteliste kan få tilbud om plass. Takk for hjelpen.

Vilkår: Generelle vilkår for turdeltakelse i DNT

Velkommen på tur

Flytta til 16 juni Plassen/Frishatten

Flytta til 16 juni  Plassen/Frishatten Beskrivelse av turen som ligg på ut.no Krevjande tur Påmelding: Send sms til ein av turleiarane gjerne kvelden før med navnet ditt og mobilnummer.  Dette er på grunn av krav ...