Torsdagsturar

25. februar kl. 10:00
Voksne, Seniorer
Flora Turlag, Torsdagsturar

Torsdag er turdagen for deg som har fri på dagtid. Har du fri midt på dagen - kom og bli med på formiddagstur. Alle som kan gå tur i terreng i 3-4 timer kan være med.  Torsdagsturane fylgjer skuleruta og tuleiarane har raude vestar

Tidspunkt: Kl 10 00

Trasé:  Blir bestemt same dag.  Turens mål er matpause kl 12 00

Turleiarar: Trygve Nybø  481 19 577            Astrid Breiland Eliassen  415 49 299

Arnfrid Bergheim  481 23 163      Hilde Bjerck Reksten  911 88 987

Oppmøte: Parkeringsplassen ved Rema 1000 på Evja

Varighet: 10 00 til 14 00

Gradering: Blå - Middels

Påmelding: Send sms til ein av turleiarane gjerne kvelden før med navnet ditt og mobilnummer.  Dette er på grunn av krav til sporbarhet ved eit eventuelt smitteutbrudd.

Husk: Du treng gode tursko og kledd etter forholda.

Ta med: Ta med ein sekk med ekstra klær, været kan skifte og niste for matpausa.

Det er ikkje tillatt å ha med hundar på torsdagsturar

Ønsker du å bli med oss på formiddagstur, men synes det er upraktisk å møte opp i Florø dersom du bur i Eikefjord, Norddalsfjord, Naustdal eller andre stadar - ring eller send melding til ein av oss fire kontaktpersonar seinast kvelden før for avtale om møtestad til dagens turmål.

Turlaget vil oppmode alle som er passasjer i privatbil på turane om å betale for transport: kr. 30 under 20 km og kr. 40 over 20 km, til sjåføren for drivstoff.

Vilkår:

I en tidsavgrenset periode er det kun anledning til deltagelse på turar/aktivitetar for personer bosatt i samme kommune som foreningen / turlaget hører hjemme i.

For at denne turen skal være trygg for deg og våre turlederne har vi praktiske tilretteleggingstiltak. Vi må begrense antall deltakarar og krev påmelding for å kunne  delta. Vi føl DNT sin smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet -  DNTs smittevernplan for aktivitet  .   Alle deltakarane har sjøl ansvar for å halde god nok avstand til andre turdeltakarar. Er du ikkje i form eller har forkjølelsessymptomer kan du ikkje delta, gi oss beskjed slik at de på ventelisten kan få tilbud om plass. Takk for hjelpen.

Generelle vilkår for deltaking på turar i DNT

Har du turtips - ta kontakt med ein av oss.

Velkommen på torsdagstur

Torsdagsturar