Smylmedalsegga/Blånipa

Fellestur, Fottur, Helgeturar

Turen går frå Skytebanen aust for Ramsdalsheitunnelen

Avreise kl 09 00 frå Eurpspar på Krokane

Trace    - her kan du lese meir om turen

Turleiarar: Jofrid Sundal - 915 73 718 og Sigrid Gjelsvik

Turleiarar har raude turleiarvester

Påmelding: Send sms til ein av turleiarane gjerne kvelden før med navnet ditt og mobilnummer.  Dette er på grunn av krav til sporbarhet ved eit eventuelt smitteutbrudd.

Pris: Gratis for medlemmer   Kr 100 for ikkje medlemmer

Om du er passasjer i privatbil på turane betaler du for transport: kr. 30 under 20 km og kr. 40 over 20 km, til sjåføren for drivstoff

Ta med:  Ekstra klær i sekken.  Mat og drikke for dagen

Det er ikkje tillatt å ha med hund på fellesturen

For at denne turen skal være trygg for deg og våre turlederne har vi praktiske tilretteleggingstiltak. Vi må begrense antall deltakarar og krev påmelding for å kunne  delta. Vi føl DNT sin smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet -  DNTs smittevernplan for aktivitet 22 06 21  .   Alle deltakarane har sjøl ansvar for å halde god nok avstand til andre turdeltakarar. Er du ikkje i form eller har forkjølelsessymptomer kan du ikkje delta, gi oss beskjed slik at dei på venteliste kan få tilbud om plass. Takk for hjelpen.

Vilkår Generelle vilkår for turdeltakelse i DNT

Velkommen på tur

Smylmedalsegga/Blånipa

Turen går frå Skytebanen aust for Ramsdalsheitunnelen  Avreise kl 09 00 frå Eurpspar på Krokane Trace    - her kan du lese meir om turen     Turleiarar: Jofrid Sundal ...