Kom deg ut-dagen

Arrangement

Dato
5. september kl. 10:00
Vanskelighetsgrad
Middels  
Passer spesielt for
Voksne, Ungdom, Seniorer
Turtyper
Arrangement, Kom-Deg-Ut-Dagen, Helgeturar
Arrangør
Flora Turlag

Denne dagen ynskje vi å nå bredt ut til befolkningen og særlig til barnefamilier i heile landet- både turvante og ferskinger. Vi vil gi deltakarane ein smakebit av friluftslivet - ein smakebit som gir meirsmak!.   Meir informsjon kjem.

KDU i koronaens tid
Vi har et håp og ønske om å kunne invitere til ein tilnærma normal KDU-dag i september.

Det blir ski eller trugetur 

Tidspunkt og avreise/oppmøteplass:    

Turleiarar 

Turleiarar har raude turleidervester 

Varighet

Graderinga av turen 

Påmelding: Send sms til ein av turleiarane gjerne kvelden før med navnet ditt og mobilnummer.  Dette er på grunn av krav til sporbarhet ved eit eventuelt smitteutbrudd.

Pris: Gratis for medlemmer   Kr 100 for ikkje medlemmer   

Om du er passasjer i privatbil på turane betaler du for transport: kr. 30 under 20 km og kr. 40 over 20 km, til sjåføren for drivstoff       

Ta med:  Klær niste mm

Det er ikkje tillatt å ha med hund på denne fellesturen

For at denne turen skal være trygg for deg og våre turlederne har vi praktiske tilretteleggingstiltak. Vi må begrense antall deltakarar og krev påmelding for å kunne  delta. Vi føl DNT sin smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet -  DNTs smittevernplan for aktivitet  .   Alle deltakarane har sjøl ansvar for å halde god nok avstand til andre turdeltakarar. Er du ikkje i form eller har forkjølelsessymptomer kan du ikkje delta, gi oss beskjed slik at dei på venteliste kan få tilbud om plass. Takk for hjelpen.

Vilkår Generelle vilkår for turdeltakelse i DNT

Velkommen på tur