Kom deg ut-dagen

Arrangement

Dato
5. september kl. 11:00
Vanskelighetsgrad
Enkel  
Passer spesielt for
Voksne, Barn, Ungdom, Seniorer
Arrangører
Flora Turlag, Barnas Turlag Flora
Turområde
Fjordane (se kart)
Dette arrangementet er over!

På grunn av smittevern og 1 meters regel legger vi ikkje opp til vanleg tur med turleiar denne dagen . Vi ønskjer å markere Kom deg ut dagen og legg difor opp til at ein kan gå tur over Storeåsen på jakt etter postar.

Vi vil være tilstede ved start punktet den første timen fra 11-12:00. Vi oppfordrer derfor de som er ukjent i området og ønsker veiledning til å komme i dette tidspunktet

Vi henger opp natursti med postar over Storeåsen som ein kan finne. På kvar post er det eit symbol/ein bokstav ein skal notere ned (ta bilde av om ein ikkje har med penn og papir).

Klare du å sjå kva ord det skal blir av bokstavane du har funne? Skriv ordet på lappen saman med namn og telefonnr. Og legg det i postkassen som du finn på enden av ruta.

Postana blir hengande fram til kl 15 denne dagen slik at dei som ønsker å gå turen seinare.  Har anledning til det.

Ein må sjølv ta med  penn og papir.

Sparebanken Sogn og Fjordane har gratis arrangement på Soldalen besøksgård denne dagen frå kl 12-14:00. Det vil være fint å kombinere turen over Storeåsen med ein besøk i Soldalen.

Tidspunkt og avreise/oppmøteplass:   Oppmøte ved bunkersane opp bakkane bak Flora ungdomsskule.

Turleiarar: Ane Eliassen og Sissel Strømmen

Turleiarar har raude turleidervester 

Varighet 15 00

Graderinga av turen: Enkel

Pris: Gratis 

Vi viderefører kampanjen med medlemskap for resten av 2021 og HELE 2022 for de som melder seg inn i perioden 4.-10. september. (Fra midnatt natt til lørdag 4. og til midnatt søndag 10.) NB! Turbobamse sendes til alle barn som melder seg inn i selve KDU-helgen, altså 4. og 5. september. Perioden for bamsebonus er altså kortere enn kampanjeperioden for øvrig. 

Det er ikkje tillatt å ha med hund på denne fellesturen

Vi føl DNT sin smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet -  DNTs smittevernplan for aktivitet 21 06 21  .   Alle deltakarane har sjøl ansvar for å halde god nok avstand til andre turdeltakarar. Er du ikkje i form eller har forkjølelsessymptomer kan du ikkje delta, gi oss beskjed slik at dei på venteliste kan få tilbud om plass. Takk for hjelpen.

Vilkår Generelle vilkår for turdeltakelse i DNT

Velkommen på tur 

Kom deg ut-dagen

På grunn av smittevern og 1 meters regel legger vi ikkje opp til vanleg tur med turleiar denne dagen . Vi ønskjer å markere Kom deg ut dagen og legg ...

Kontaktinformasjon:

  • Ane Eliassen. Sissel Strømmen
  • Tlf. 959 47 647. 901 80 067