Avlyst Ski eller trugetur

28. februar kl. 00:00
Voksne, Ungdom, Seniorer
Fellestur, Skitur, Helgeturar

Avlyst Det vil bli satt opp tur på ski eller truger.   Meir informsjon kjem.

Tidspunkt og avreise/oppmøteplass:

Trace

Turleiarar

Turleiarar har raude turleidervester

Kjentmann

Graderinga av turen

Påmelding Send sms til ein av turleiarane gjerne kvelden før med navnet ditt og mobilnummer.  Dette er på grunn av krav til sporbarhet ved eit eventuelt smitteutbrudd.

Pris: Gratis for medlemmer   Kr 100 for ikkje medlemmer

Om du er passasjer i privatbil på turane betaler du for transport: kr. 30 under 20 km og kr. 40 over 20 km, til sjåføren for drivstoff

Ta med  Klær niste mm

Det er ikkje tillatt å ha med hund på denne fellesturen

I en tidsavgrenset periode er det kun anledning til deltagelse på turar/aktivitetar for personer bosatt i samme kommune som foreningen / turlaget hører hjemme i.

For at denne turen skal være trygg for deg og våre turlederne har vi praktiske tilretteleggingstiltak. Vi må begrense antall deltakarar og krev påmelding for å kunne  delta. Vi føl DNT sin smittevernsinstruks for gjennomføring av aktivitet -  DNTs smittevernplan for aktivitet  .   Alle deltakarane har sjøl ansvar for å halde god nok avstand til andre turdeltakarar. Er du ikkje i form eller har forkjølelsessymptomer kan du ikkje delta, gi oss beskjed slik at de på ventelisten kan få tilbud om plass. Takk for hjelpen.

Vilkår Generelle vilkår for turdeltakelse i DNT

Velkommen på tur