Padletur frå Prestholmen til Veiesundet

12. august kl. 17:30
Flora Turlag, Onsdagspadling

Padletur med felles oppmøte kl. 17.30 på Prestholmen.
Klar i kajakken  kl 18.00

Padleturar med varigheit frå 2 til 3 timar.

Passer for dei som har padle-erfaring. Krav om Våttkort: Grunnkurs hav.

Turleiar har raud DNT lue.

Turen passer for alle.  Turen blir bestemt ved frammøte og etter ferdigheit til dei som møter. Det blir lagt inn stopp og pauser undervegs.

Det er padlare med NPF Teknikkurs(minimum) som har ansvar for turane.

Om vêret vert for dårleg avlyser vi turen - følg med på oppdatert informasjon her på nettsida!

Flora Turlag har 6 kajakkar til lånsLån av kajakkar på turane er gratis for DNT medlemmer og kr 200 for ikkje-medlemmer.

Betal for leige av kajakk på VIPPS til Flora Turlag. Vippsnummeret er: 554905

Informasjon om deltaking på turar og arrangement i DNT i 2020  På grunn av koronasituasjonen for tida gjeld særlege reglar for kva omsyn ein må ta og kva den einskilde må ta med seg på tur. Oppmodar om at alle må sette seg inn i dette før turen.

Det er krav til påmelding for alle turar og aktivitetar. Påmeldinga må utføres i forkant av turen, og ikkje ved oppmøte. Dette pga. behovet for sporbarhet av smitte og for å ha kontroll på gruppestørrelsen

Påmelding til innan tirsdag kl 22 00 :
Kari-Anne Melvær Strømmen  906 82 961
Tine Kroppan Holvik  971 68 809

Generelle vilkår for turdeltakelse i DNT

Velkommen på padletur.

Padletur frå Prestholmen til Veiesundet

Padletur med felles oppmøte kl. 17.30 på Prestholmen.  Klar i kajakken  kl 18.00 Padleturar med varigheit frå 2 til 3 timar. Passer for dei som har padle-erfaring. Krav om Våttkort: Grunnkurs hav. Turleiar har raud ...

• Kari-Anne Melvær Strømmen /  Tine Kroppan Holvik
  • Tlf. 906 82 961 / 971 68 809