Padletur Fanøya

17. juni kl. 15:30
Flora Turlag, Onsdagspadling

Padletur med felles oppmøte kl. 15.30 på Fugleskjærskaia.
Avreise med rutebåten kl 16.00

Informasjon for deltaking på DNT arrangement  På grunn av koronasituasjonen for tida gjeld særlege reglar for kva omsyn ein må ta og kva den einskilde må ta med seg på tur. Oppmodar om at alle må sette seg inn i dette før turen.

Vi laster kajakkane på Flora Turlag sin kajakktilhenger. Tilhengaren ut med båten klokka 14:30 og deltakarane med båt klokka 16:00.

Rutebåten går kl 16.00 og er tilbake i Florø kl 21.45.

Passer for dei som har padle-erfaring.  Krav om Våttkort: Grunnkurs hav.

Plass til max 14 deltakare.

Hugs påmelding innan tirsdag kveld klokka 17.00 til Kari-Anne eller Tine - sjå kontaktinfo her på sida.

Pris inkl kajakk: kr 350 for vaksne og kr 270 for honnør.  Det blir dyrare om ein ikkje får plass for kajakkane på tilhengaren. Betal til turleiar på kaia for billett.

Padletur med varighet frå 2 til 3 timar.

Turleiar har raud DNT lue.

Det er erfarne padlarar som har ansvar for turane.

Om vêret vert for dårleg avlyser vi turen - følg med på oppdatert informasjon her på nettsida!

Flora Turlag har 8 kajakker til leige.  Leige av kajakker på turane er kr. 100 for DNT medlemmer og kr 200 for ikkje-medlemmer.

Betal for leie av kajak på VIPPS til Flora Turlag. Vippsnummeret er: 554905

Det er krav til påmelding for alle turar og aktivitetar. Påmeldinga må utføres i forkant av turen, og ikkje ved oppmøte. Dette pga. behovet for sporbarhet av smitte og for å ha kontroll på gruppestørrelsen

Kontaktpersonar:
Kari-Anne Melvær Strømmen  906 82 961
Tine Kroppan Holvik  971 68 809

Generelle vilkår for turdeltakelse DNT

Velkommen på padletur.

Padletur Fanøya

Padletur med felles oppmøte kl. 15.30 på Fugleskjærskaia.  Avreise med rutebåten kl 16.00 Informasjon for deltaking på DNT arrangement  På grunn av koronasituasjonen for tida gjeld særlege reglar for kva omsyn ein må ...

• Kari-Anne Melvær Strømmen  / Tine Kroppan Holvik
  • Tlf.  906 82 961 /  971 68 809