Barnas Turlag Naustdal

Indre Sunnfjord Turlag, Barnas Turlag Naustdal , Indre Sunnfjord Turlag

.

Tid: kl.11.00.

Parkering: Parkeringsplassen ved ski-anlegget.

Turleiar: Åsmund Berthelsen og Edith Holme Smådal

Tlf: 93 23 70 73/ 95753813

Ta med ski/akebrett, mat, drikke og varme kle for ein god ute-dag!

Også mogleg å få låne ski og akebrett.

Vi byr på grilla pølser, nysteikte lappar og bålkaffi. Ta gjerne med eigen grillmat

For å vere med på tur er det berre å møte fram. Det er inga påmelding. Har de spørsmål, ta kontakt med turleiar. Alle born skal ha følgje med vaksne. Ta med mat og drikke, og kan hende litt ekstra kle. Det er ikkje krav om å vere medlem av turlaget, men ein kan melde seg inn viss ein ynskjer, til kontoret i Førde eller på internett. For meir info, sjå Barnas Turlag Naustdal på Facebook .

Generelle vilkår for turdeltakelse i DNT

Velkommen på tur!

Barnas Turlag Naustdal

. Vi håpar framleis på snø, så vi inviterer til Kom-deg-ut - dag på søndag 2.februar i Instedalen Ski-anlegg.   Tid: kl.11.00. Parkering: Parkeringsplassen ved ski-anlegget. Turleiar: Åsmund Berthelsen og ...