Endestadnipa

27. september 2020 kl. 09:00
Voksne, Ungdom, Seniorer
Fellestur, Fottur, Helgeturar

Turen til Endestadnipa går opp frå Branden på Løkkebø og ned til Storebru.

Informasjon om deltaking på turar og arrangement i DNT i 2020  På grunn av koronasituasjonen for tida gjeld særlege reglar for kva omsyn ein må ta og kva den einskilde må ta med seg på tur. Oppmodar om at alle må sette seg inn i dette før turen.

Det er krav til påmelding for alle turar og aktivitetar. Påmeldinga må utføres i forkant av turen, og ikkje ved oppmøte. Dette pga. behovet for sporbarhet av smitte og for å ha kontroll på gruppestørrelsen

Turleiar Anders Myklebust 916 16 451
Meld gjerne frå til turleiar innan laurdag kl 20 00 om du blir med på turen.

Turledere har røde turledervester.

Oppmøte ved Eurospar butikken på Krokane for felleskjøring kl. 09.00

Turavgift:  Medlemmer gratis   Ikkje medlemmer kr. 100

Vipps: 554905 for turavgift - husk å skrive navnet på den/dei du betaler for og kva tur

Turlaget vil oppmode alle som er passasjer i privatbil på turane om å betale for transport: kr. 30 under 20 km og kr. 40 over 20 km, til sjåføren for drivstoff.

Generelle vilkår turdeltakelse i DNT

Velkommen på søndagstur.

Endestadnipa

Turen til Endestadnipa går opp frå Branden på Løkkebø og ned til Storebru. Informasjon om deltaking på turar og arrangement i DNT i 2020  På grunn av koronasituasjonen for tida gjeld ...