Rikeloftet

Voksne, Ungdom, Seniorer
Fellestur, Fottur, Helgeturar

Rikeloftet i Bremanger kommune

Turen startar frå gravplassen på Rise.  Følg ny anleggsveg og ta av mot Risesætra.  Ved Risesætra fortset turen gjennm skog til du startar på fjellet opp mot Omnen, 819 moh.  Her kan du nyte fin utsikt over Svelgen, fjellene Hjelmen og Keipen, sørover Trollfjellet, Hornelen og ut mot havet og Kalvåg.  Frå Omnen går turen på steinheller.  Det er nødvendig med gode sko.  Er det vått er steinane glatte.  Vi går vidare utover Tverrfjellet til Rikelofte, 1 144 moh.

Ein veg 7,5 km og 3 til 4 timar

Avreise frå Eurospar Krokane kl

Turleiar Signe Nordvik 415 30 520

Meld frå til turleiar om du vil bli med på turen innan laurdag kl 18.00

Turleiar har raud turleiarvest

Turavgift: Gratis for medlemmer og kr. 100 for ikkje medlemmer

Vipps: 554905 for turavgift - husk å skrive navnet på den/dei du betaler for og kva tur

Været skifter fort - ta med ull og vindtette kler.

Generelle vilkår turdeltakelse i DNT

Velkommen på søndagstur

Rikeloftet

Rikeloftet i Bremanger kommune Turen startar frå gravplassen på Rise.  Følg ny anleggsveg og ta av mot Risesætra.  Ved Risesætra fortset turen gjennm skog til du startar på fjellet opp mot Omnen, 819 moh.  Her ...