Utsatt til neste år Egga / Sandvikfjellet frå Sagevik

Utsatt til neste år   Tur frå Sagevik til Egga på Sandvikfjellet

Felles avreise frå Eurospar på Krokane

Kjentmann Ronny Berg

Informasjon om deltaking på turar og arrangement i DNT i 2020  På grunn av koronasituasjonen for tida gjeld særlege reglar for kva omsyn ein må ta og kva den einskilde må ta med seg på tur. Oppmodar om at alle må sette seg inn i dette før turen.

Det er krav til påmelding for alle turar og aktivitetar. Påmeldinga må utføres i forkant av turen, og ikkje ved oppmøte. Dette pga. behovet for sporbarhet av smitte og for å ha kontroll på gruppestørrelsen

Påmelding til turleiar om du vil bli med på turen  -  det er begrensa antall plasser på turen 20 stk og minimum 5 personar

Turleiar Astrid Breiland Eliassen 415 49 299
Meld frå til turleiar om du vil bli med på turen innan laurdag kl 18.00