Grøndalen -Ålfotbreen - 1 310 moh

Voksne, Ungdom, Seniorer, Fjellsportinteresserte
Fellestur, Fottur, Bretur, Helgeturar

Grøndalen - Ålfotbreen 1 310 moh

Turen er berekna til gåtid i 8 til 10 timar   Pauser kjem i tillegg.

Informasjon om deltaking på turar og arrangement i DNT i 2020  På grunn av koronasituasjonen for tida gjeld særlege reglar for kva omsyn ein må ta og kva den einskilde må ta med seg på tur. Oppmodar om at alle må sette seg inn i dette før turen.

Turleiar er Dag Eliassen 977 38 273 - påmelding innan fredag kl 18 00  Start frå Grøndalen kl 08 00

Det er krav til påmelding for alle turar og aktivitetar. Påmeldinga må utføres i forkant av turen, og ikkje ved oppmøte. Dette pga. behovet for sporbarhet av smitte og for å ha kontroll på gruppestørrelsen

Påmelding til turleiar om du vil bli med på turen  - husk å meld deg på, det er begrensa antall plasser på turen 20 stk og minimum 5 personar

Kjentmann Leidulf Solvang

Turledere har røde turledervester

Turlaget vil oppmode alle som er passasjer i privatbil på turane om å betale for transport: kr. 30 under 20 km og kr. 40 over 20 km, til sjåføren for drivstoff.

Pris gratis for medlemmer.  Ikkje medlemmer kr. 100

Vipps: 554905 for hyttebesøk og turavgift - husk skrive navnet på den/dei du betaler for og kva hytte og tur

Det er mulighet å gå til Blåbrebu om nokon vil.

Overnatting på Blåbrebu            Medlem       Ikkje medlem

Voksne                                            kr  280        kr  400

Ungdom 13 - 26 år                       kr 140          kr  400

Atterhald om været