Nedstevatnet-Nordre Midtbøstøylen-Dyttingevatnet-Kvernavatnet-Solheim

Voksne, Ungdom, Seniorer, Fjellsportinteresserte
Fellestur, Fottur, Helgeturar

Nedstevatnet - Nordre Midtbøstøylen - Dyttingevatnet - Kvernavatnet - Solheim

Informasjon om deltaking på turar og arrangement i DNT i 2020  På grunn av koronasituasjonen for tida gjeld særlege reglar for kva omsyn ein må ta og kva den einskilde må ta med seg på tur. Oppmodar om at alle må sette seg inn i dette før turen.

Turleiar er Toralf Otnes:  958 75 035

Det er krav til påmelding for alle turar og aktivitetar. Påmeldinga må utføres i forkant av turen, og ikkje ved oppmøte. Dette pga. behovet for sporbarhet av smitte og for å ha kontroll på gruppestørrelsen

Påmelding til turleiar om du vil bli med på turen innan lørdag kl. 18 00 - husk å meld deg på, det er begrensa antall plasser på turen.

Turledere har røde turledervester

Oppmøte ved Eurospar på Krokane og felles avreise kl. 09 00 til Norddalsfjord - Solheim Skule.

Omtale av turen på ut.no

Vi må samordne bilkjøring og parkering då start og sluttstad ikkje er same plass - max 3 personar i kvar bil.

Turlaget vil oppmode alle som er passasjer i privatbil på turane om å betale for transport: kr. 30 under 20 km og kr. 40 over 20 km, til sjåføren for drivstoff

Generelle vilkår for turdeltakelse i DNT

Pris: Gratis for medlemmer.  Ikkje medlemmer kr. 100

Vipps: 554905 for turavgift - husk å skrive navnet på den/dei du betalar for og kva tur