Padletur frå Prestholmen

19. juni kl. 17:30
Flora Turlag, Onsdagspadling

Padletur med felles oppmøte kl. 17.30 på Prestholmen.
Klar i Kajakken kl 18.00

Padletur med varigheit frå 2 til 3 timar.

Passer for alle. Gruppa vert evt delt i to ut frå padle-erfaring. Ingen krav til våttkort.

Turleiar har raud DNT lue.

Turen passer for alle.  Turen blir bestemt ved frammøte og etter ferdigheit til dei som møter. Det blir lagt inn stopp og pauser undervegs. Dersom det blir satt opp meir krevjande turar vil vi informere om det.

Det er erfarne padlare som har ansvar for turane.

Om vêret vert for dårleg avlyser vi turen - følg med på oppdatert informasjon her på nettsida!

Flora Turlag har 6 kajakker til låns.  Lån av kajakker på turane er gratis for DNT medlemmer og kr 200 for ikkje-medlemmer. Kan betales på VIPPS til Flora Turlag. Vippsnummeret er: 554905

Kontaktpersoner:
Kari-Anne Melvær Strømmen  906 82 961
Tine Kroppan Holvik  971 68 809

Send ei melding om du ønsker å være med på turen, slik at vi veit kor mange vi blir totalt.

Deltaking på alle turlagets turar skjer på eige ansvar.

Velkommen på padletur.

Padletur frå Prestholmen

Padletur med felles oppmøte kl. 17.30 på Prestholmen. Klar i Kajakken kl 18.00 Padletur med varigheit frå 2 til 3 timar. Passer for alle. Gruppa vert evt delt i to ut frå padle-erfaring. Ingen krav ...

• Kari-Anne Melvær Strømmen   og Tine Kroppan Holvik