Avlyst på grunn av været. Nipenatt

21. juni kl. 18:00
Fellestur, Fottur, Helgeturar

Avlyst på grunn av været.

Skreene er turtrimpost Turtrimmen 2019

Turledere har røde turledervester

Oppmøte ved EuroSpar på Krokane kl. 18.00 for felles køyring innover til Eikefjord.  Kl 18 30 avgang frå Rasteplassen

Informasjonskriv 2019

Avgang frå rasteplassen / parkeringsplassen ved RV 5 ovanfor Eikefjord.

Vi har felles drikke/foto pausar ved Eikefjordstøylen, Hovlandsstølane, Nipevatn, Skreene, Flatenipa, Litlenipa, Strandanipa, Hovlandstølane. Matpause ved Skreene og Strandanipa. Vi ønske å gå samla og ber om at eigne trasear ikkje blir tatt. Turleiarane har raude vestar med raud T.

Atterhald om været og det kan bli endring av rutetrase undervegs.

Påmelding til:
Astrid Breiland Eliassen 415 49 299
Arnfrid Bergheim 481 23 163

Turlaget vil oppmode alle som er passasjer i privatbil på turane om å betale for transport: kr. 30 under 20 km og kr. 40 over 20 km, til sjåføren for drivstoff.

Deltaking på alle turlagets turar skjer på eige ansvar.

Gratis for medlemmar av Flora Turlag / DNT og kr. 100 for ikkje medlemmar.  Vipps nummer: 554905

Velkommen på Nipenatt

Avlyst på grunn av været. Nipenatt

Avlyst på grunn av været. Denne kvelden håper vi på å få sjå solnedgang ca kl 22.00.frå ei av nipene.   Det er fullmåne denne natta. Skreene er turtrimpost Turtrimmen 2019 Turledere ...