Nipenatt

21. juni kl. 18:00
Fellestur, Fottur, Helgeturar

Denne kvelden håper vi på å få sjå solnedgang frå Strandanipa ca kl 22.00.evt ei anna nipe.  Dette kjem vi tilbake til når det nærmer seg.  Det er fullmåne når vi har turen og det kan gjere att det blir endring på trace frå tidlegare år.

Skreene er turtrimpost 2019

Turledere har røde turledervester

Oppmøte ved EuroSpar på Krokane kl. 18.00 for felles køyring innover til Eikefjord.  Kl 18 30 avgang frå Rasteplassen(feil tidspunkt i infoskrivet)

Informasjonsskriv for 2018

Vi set igjen nokre bilar på Tonheim. Avgang frå rasteplassen / parkeringsplassen ved RV 5 ovanfor Eikefjord.

Vi har felles pausar ved Hovlandsstølane, Nipevatn, Flatenipa, Litlenipa, Strandanipa og Middagsnipa. Matpause ved Nipevatnet og Strandanipa. Vi ønske å gå samla og ber om at eigne trasear ikkje blir tatt. Turleiarane har raude vestar med raud T.

Atterhald om været og det kan bli endring av rutetrase undervegs.

Påmelding til:
Astrid Breiland Eliassen 415 49 299
Arnfrid Bergheim 481 23 163

Turlaget vil oppmode alle som er passasjer i privatbil på turane om å betale for transport: kr. 30 under 20 km og kr. 40 over 20 km, til sjåføren for drivstoff.

Deltaking på alle turlagets turar skjer på eige ansvar.

Gratis for medlemmar av Flora Turlag / DNT og kr. 100 for ikkje medlemmar.

Velkommen på Nipenatt

Nipenatt